Spoedzendingen
On board koerier
Vliegtuig
Veilig transport
Haven bedrijf Rotterdam

Contact

  • Bezemer Logistics
  • Vroesenlaan 14c
  • 3039 DT Rotterdam
  • Tel. 088 - 2430 100

Referenties

"We maken al enkele jaren dankbaar gebruik van de diensten van Bezemer Logistics voor onze landaanwinning en baggerprojecten in Europa. Met name de altijd snelle service en klantvriendelijkheid maken het voor ons plezierig om met Bezemer samen te werken."
Hadley Morris, BOSKALIS WESTMINISTER NV

"Als Volvo Penta Service Center is het voor ons belangrijk dat onze service dealers en alle andere klanten in Europa voorzien worden van de juiste onderdelen. Om deze onderdelen daadwerkelijk op tijd bij de klant te krijgen hebben wij fijne ervaringen met Bezemer Logistics. De snelle en accurate service, met daarbij de menselijke aanpak en betrokkenheid van de chauffeurs bevalt ons prima, en onze klanten ook!"
Mark Versteeg, J.C. TERLOUW BV MACHINE FABRIEK EN REPARATIEBEDRIJF

"Het vervoeren van maquettes, van klein tot heel groot, is nooit een probleem bij Bezemer Logistics. Bij Ballast Nedam staan snelheid, accuratesse, klantvriendelijkheid, een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. Eisen die we niet alleen aan onszelf stellen, maar ook van een ander verwachten. Bezemer Logistics voldoet aan deze vereisten en wij maken dan ook regelmatig gebruik van zijn service en diensten. "
Judith Marinissen, BALLAST NEDAM BOUW REGIO WEST

"As a 24/7 container terminal we are in need of fast deliveries of the most essential parts of our cranes.
Bezemer Logistics have proven to be a reliable and trustworthy international partner in their willingness to react instantly to our demands and deliver the needed parts.
It is with this kind of mentality and reliability that Bezemer Logistics have contributed to the success of our most recent project on implementing a weighing system on our RTGS."

Riemert Helder, Head of Engineering Madagascar International Container Services Ltd. (MICTSL)EEN TELEFOONTJE ZET ONS IN BEWEGING!

088 - 2430 100