Spoedzendingen
On board koerier
Vliegtuig
Veilig transport
Haven bedrijf Rotterdam

Contact

  • Bezemer Logistics
  • Vroesenlaan 14c
  • 3039 DT Rotterdam
  • Tel. 088 - 2430 100

Koeltransport

Uw koeltransport in uitstekende handen, dankzij onze ervaren chauffeurs, de heldere planning en duidelijke communicatie. We zijn op die manieren al jaren gespecialiseerd in gekoeld transport en diepvriestransport. Wij zorgen ervoor dat uw lading geconditioneerd op de plaats van bestemming aankomt. Netjes op tijd en onderweg op de temperatuur die u wenst.


Ervaren chauffeurs: betrouwbaar transport

Onze ervaren chauffeurs kennen de beste routes en werken standaard volgens de hoogste kwaliteitseisen. Wij kennen onze chauffeurs, zoals zij weten wat er belangrijk is tijdens het koeltransport. U kunt rekenen op hoge betrouwbaarheid, bijvoorbeeld dankzij de regelmatige checks van de temperatuur in de koelwagen. Op die manier houden we alles netjes voor u in de gaten, zodat het geconditioneerd transport koel aankomt op de plaats van bestemming.

?  Gekoeld transport: hoogste kwaliteitseisen

?  Ervaren chauffeurs: betrouwbaar transport

?  In Nederland en daarbuiten: de beste routes


Koeltransport: heldere planning en communicatie

Geslaagd koeltransport vraagt om meer dan een geconditioneerde wagen en een ervaren chauffeur. Wij staan bekend om onze heldere planning en duidelijke communicatie. Zodat u altijd precies weet waar uw transport is en waar u aan toe bent. En zodat wij ervoor zorgen dat de zending netjes op tijd aankomt op de plaats die u wenst. Twee belangrijke kenmerken van het betrouwbare gekoeld transport waar u bij ons voor kiest.

Meer weten over koeltransport of heeft u specifieke vragen? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.